10:29 10.06.2021

Профільний комітет оголосив повторний конкурс представника Ради до комісії з відбору директора БЕБ

1 хв читати
Профільний комітет оголосив повторний конкурс представника Ради до комісії з відбору директора БЕБ

Комітет з питань правоохоронної діяльності оголосив повторний конкурсний відбір представника Верховної Ради до конкурсної комісії з відбору директора Бюро економічної безпеки (БЕБ), повідомляє сайт парламенту.

Згідно із законодавством, кандидатури до конкурсної комісії від Верховної Ради обирають із представників громадських об'єднань, професійних спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації і які пройшли обговорення на спеціальному відкритому засіданні парламентського комітету, що опікується питаннями оподаткування або організації та діяльності правоохоронних органів.

Документи для участі у відборі до конкурсної комісії приймають до 16:45 25 червня 2021 року.

Закон "Про Бюро економічної безпеки України" передбачає конкурсний порядок призначення директора БЕБ. Керівника БЕБ призначає Кабінет Міністрів за поданням прем'єр-міністра, виходячи з пропозиції комісії з проведення конкурсу.

Раніше Верховна Рада ввела до складу конкурсної комісії з відбору директора Бюро економічної безпеки (БЕБ) двох представників за поданням комітету з питань фінансів, податкової та митної політики - представника Всеукраїнської громадської організації "Спілка податкових консультантів" Людмилу Рубаненко та члена Національної асоціації адвокатів України Галину Шевченко. Однак парламент відхилив кандидатуру представника громадської організації "Волонтерський рух "Спільна мета" Олексія Ушакова, запропоновану комітетом з питань правоохоронної діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА