11:10 24.06.2021

"Укрпошта" розпочала співпрацю з американським маркетплейсом Wish

1 хв читати
"Укрпошта" розпочала співпрацю з американським маркетплейсом Wish

АТ "Укрпошта" почало співпрацювати з однією з найбільших у світі та найбільш швидкозростаючих мобільних платформ електронної комерції Wish (США).

"Місцевий бізнес отримав великі можливості, щоб вийти на якісно новий рівень і почати з нуля або збільшити продаж за кордоном. Українські підприємці, які почнуть продавати на Wish і доставляти товари через "Укрпошту", отримають знижку на щомісячну комісію протягом перших трьох місяців", - прокоментувала початок співпраці платформ директор департаменту міжнародних операцій "Укрпошти" Юлія Павленко.

Як наголошується у повідомленні "Укрпошти" у четвер, тепер український малий і середній бізнес може продавати свої товари до США, Європейського Союзу та Австралії за допомогою Wish.

"Ми постійно прагнемо диверсифікувати нашу торгову базу та категорії, і Україна є значною частиною цього плану", - наведено у повідомленні "Укрпошти" слова менеджера з роботи з клієнтами Wish у Великій Британії, Нідерландах та Україні Катерини Барабаш.

Платформа Wish заснована у 2010 році, штаб-квартира розміщена у Сан-Франциско. Wish працює у понад 100 країнах і консолідує понад півмільйона торговців у всьому світі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА