21:26 25.06.2021

Підприємства Group DF Фірташа продовжують роботу, незважаючи на санкції РНБО

2 хв читати
Підприємства Group DF Фірташа продовжують роботу, незважаючи на санкції РНБО

Підприємства Group DF International австрійського холдингу, що належить Дмитру Фірташу, продовжують свою роботу, незважаючи на санкції, введені після рішення РНБО указом президента України щодо Дмитра Фірташа і однієї з компаній групи.

"Перш за все, група заявляє, що ми і наші бізнеси працюють у звичайному режимі і виконують і будуть продовжувати виконувати свої зобов'язання як перед споживачами нашої продукції, так і перед десятками тисяч співробітників і їх родинами", - йдеться в отриманому агентством "Інтерфакс-Україна" зверненні групи до контрагентів, партнерів і співробітників, що входять до Group DF.

Група заявила, що націлена на виконання контрактних зобов'язань із поставки продукції і надання послуг всіх її бізнесів, зокрема азотного, титанового, газового, логістичного, портового.

"Наші бізнеси роблять свій внесок у зростання експорту українських товарів за кордон. (...) Ми будемо продовжувати розвивати наші бізнеси на території України і в інших країнах, де група веде діяльність", - наголошується у зверненні.

Разом із тим, група запевнила, що буде і надалі забезпечувати стабільну роботу для більш ніж 50 тисяч співробітників підприємств, виплачуючи гідну зарплату і надаючи соціальні гарантії.

При цьому в групі висловили впевненість у несправедливості введених санкцій, але в цьому зверненні відмовилися від коментарів рішення РНБО.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський указом від 24 червня затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про введення персональних санкцій, зокрема, проти українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

Крім того, було позбавлено ліцензії на розробку Стремигородського родовища апатит-ільменітових руд у Житомирській області, видане на термін з 2004 до 2032 року ТОВ "Валки-Ільменіт", що входить до титанового бізнесу Group DF.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА