13:36 29.06.2021

Переваги українським авіакомпаніям можуть дати зручні слоти в ключових аеропортах та право літати між країнами ЄС - "МАУ"

1 хв читати
Переваги українським авіакомпаніям можуть дати зручні слоти в ключових аеропортах та право літати між країнами ЄС - "МАУ"

Для українських авіакомпаній на сьогодні немає проблем із отриманням дозволів на польоти до європейських країн, вважає авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ", Київ).

Водночас, на її думку, щоб обговорювати переваги, які надасть Україні договір про "відкрите небо" з ЄС, необхідно ознайомитися з текстом документа.

"Переваги українським перевізникам могли б дати, зокрема, гарантовані зручні слоти в ключових аеропортах Європи і право здійснювати перельоти між країнами Європи. Однак досі чіткого розуміння можливості здійснення авіакомпаніями України перельотів всередині Євросоюзу немає", - прокоментували схвалення Угоди про спільний авіапростір між Україною та ЄС агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "МАУ".

В авіакомпанії також відзначили важливість підписання договору про "відкрите небо", що стане додатковим поштовхом відновлення для українців можливості вільно подорожувати до країн Європейського Союзу, зокрема з туристичною метою.

Як повідомлялося з посиланням на міністра інфраструктури України Олександра Кубракова, приєднання України до Угоди про спільний авіаційний простір із Європейським Союзом приведе до зростання соціальної, економічної і туристичної взаємодії з країнами ЄС.

Президент України Володимир Зеленський також вітає схвалення Угоди про спільний авіапростір між Україною та ЄС, наголошуючи на тому, що укладення цього документа стане ще одним кроком до входження України в єдиний європейський простір.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА