10:56 07.07.2021

"Укрзалізниця" підвищила на 10% посадові оклади співробітникам, які отримують менше ніж 30 тис. грн

1 хв читати
"Укрзалізниця" підвищила на 10% посадові оклади співробітникам, які отримують менше ніж 30 тис. грн

АТ "Укрзалізниця" за попередніми домовленостями з Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України, досягнутими в березні 2021 року, з червня поточного року підвищує на 10% годинні тарифні ставки і посадові оклади працівників, які мають оклад менше ніж 30 тис. грн.

Як наголошується в повідомленні на сайті УЗ у середу, вже за липень залізничники отримають підвищені заробітні плати.

"Виконуємо домовленості - підвищуємо тарифні ставки та посадові оклади тим працівникам, у яких окладна частина менше 30 тис. грн. Правління прийняло рішення запровадити зазначені зміни з 1 червня. За липень залізничники отримають вже збільшені зарплати, а перерахунок за червень буде здійснено при нарахуванні зарплати за серпень", - наведено в повідомленні слова в.о. голови компанії Івана Юрика.

За його словами, зазначені пропозиції були опрацьовані спільно з Профспілкою залізничників і транспортних будівельників України, а зміни вже внесено до Положення про оплату праці працівників АТ "Укрзалізниця".

Раніше Профспілка залізничників і транспортних будівельників України заявила про проведення масової неполітичної акції протесту, яка мала відбутися 8 липня 2021 року поблизу центрального офісу "Укрзалізниці" в Києві.

Залізничники планували вимагати підвищення тарифних ставок і посадових окладів працівникам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА