14:50 08.07.2021

Голова ДФС Мельник претендує на посаду директора БЕБ

1 хв читати
Голова ДФС Мельник претендує на посаду директора БЕБ

Голова Державної фіскальної служби (ДФС) Вадим Мельник 6 липня подав документи на участь у конкурсі на посаду директора Бюро економічної безпеки (БЕБ), повідомив він на презентації підсумків роботи служби за півроку у четвер.

"Вважаю, що маю достатній досвід практичний, також я розумію концепцію (роботи БЕБ - ІФ). Фактично я є співавтором трохи іншої, але схожої концепції, ми до цього прийшли, і я розумію, що саме необхідно бізнесу", - заявив він.

За словами Мельника, для участі у конкурсі він подав документи 6 липня, оскільки вважає, що зможе організувати роботу відомства, яке створюється.

Як повідомлялося, БЕБ запрацює 25 вересня. Наступного дня після цього припинить своє існування ДФС, яка вже перебуває у процесі ліквідації.

Раніше про бажання зайняти посаду президента БЕБ повідомили екс-міністр фінансів та екс-голова Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Данилюк та колишній в. о. голови ДФС Сергій Солодченко. Водночас голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев уточнив, що не претендуватиме на цю посаду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА