13:56 27.07.2021

Дорожники завершують ремонт дороги до майбутнього пункту пропуску на Львівщині

2 хв читати
Дорожники завершують ремонт дороги до майбутнього пункту пропуску на Львівщині

Компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл" найближчим часом завершить ремонт 12-кілометрової ділянки траси Т-14-18 Нижанковичі - Самбір - Дрогобич - Стрий, що пролягає до майбутнього пункту пропуску, повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Зазначається, що, зокрема, йдеться про ділянку на км 66+290 - км 78+591 від Дрогобича до межі Самбірського району: здійснюється укладання завершального шару асфальтобетонного дорожнього покриття.

"Автодорогу Т-14-18 ремонтуємо одразу на декількох ділянках, адже вона має важливе соціальне значення для області, оскільки веде до майбутнього пункту пропуску", - наводить прес-служба слова керівника Служби автомобільних доріг області Олега Берези.

За рахунок польського кредиту в рамках проекту "Розвиток прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні" виконується також капітальний ремонт маршруту між Самбором та Нижанковичами.

"Щоб з'єднати між собою дві відремонтовані ділянки цієї дороги, незабаром оголосимо закупівлю на проведення ремонту останньої зруйнованої ділянки від Самбора до меж району", - зазначив Береза.

Як наголошується, зазначену ділянку почали ремонтувати ще у 2018 році. Тоді провели роботи зі зрізання пошкодженого дорожнього покриття, підсилення основи із щебенево-піщаної суміші та асфальтування у нижньому шарі асфальтобетону. Через відсутність цільового фінансування ремонт на цій ділянці був призупинений. Роботи відновилися в рамках президентської програми "Велике будівництво".

У межах населених пунктів також облаштовують тротуари та зупинки громадського транспорту. Зокрема, в селах Брониця та Лішня тротуари вже зроблені. Ремонт дороги передбачає також заходи з безпеки дорожнього руху.

Раніше заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляв, що в рамках президентської програми "Велике будівництво" за підсумками 2021-2022 рр. планується оновити в середньому 600 км доріг до контрольно-пропускних пунктів на кордонах.

Джерело: https://www.facebook.com/LV.UKRAVTODOR/posts/869416527020891

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА