13:33 28.07.2021

Поточного року в Україні реалізовують понад тисячу інфраструктурних проектів - Тимошенко

1 хв читати
Поточного року в Україні реалізовують понад тисячу інфраструктурних проектів - Тимошенко

Поточного року в Україні реалізовують понад тисячу інфраструктурних проектів у межах ініціатив Офісу президента і Кабінету Міністрів, розповів заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Цього року в межах різних ініціатив і Офісу президента, і Кабінету Міністрів реалізовують понад одну тисячу інфраструктурних проектів на всій території України. Звісно, в межах програми "Велике будівництво", "Велика реставрація", нових програм як "Здорова Україна", "Активні парки" тощо", - заявив Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Децентралізація".

За його словами, йдеться не лише про дороги, а й про школи, дитячі садки, спортивні об'єкти, які реалізовують і державним коштом, і коштом регіональної влади.

"Щоб говорити про те, що ми робимо, - я думаю, найкращим прикладом є те, що буде наприкінці року, коли ми побачимо, як ми реалізували ці проекти. Багато з них вже здаються - на прикладі об'єктів, які до 30-річчя Незалежності, тобто кожен регіон здасть великі значимі об'єкти. І восени у нас розпочнеться сезон здачі об'єктів - шкіл, лікарень і тощо", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА