15:44 05.08.2021

"Укрзалізниця" за липень виплатила залізничникам підвищені на 10% зарплати

1 хв читати
"Укрзалізниця" за липень виплатила залізничникам підвищені на 10% зарплати

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) за липень виплатила залізничникам з окладом менше ніж 30 тис. грн підвищені на 10% заробітні плати, що є показником поступового економічного зростання та фінансового оздоровлення компанії, заявив  в. о. голови правління УЗ Іван Юрик, повідомила прес-служба компанії.

"Неухильно дотримуємося всіх домовленостей з профспілками та вишукуємо можливості для збільшення заробітних плат залізничникам. Це лише перший етап підвищення виплат працівникам. Наша мета - збільшити надходження від основної діяльності компанії - перевезення вантажів і пасажирів - та повернути "Укрзалізницю" у топові позиції за рівнем заробітних плат серед галузей економіки. Впевнено йдемо до цієї мети", - наводить прес-служба слова Юрика.

В УЗ зазначили, що правління компанії ухвалило рішення збільшити годинні тарифні ставки та посадові оклади залізничників із 1 червня 2021 року. Перераховані виплати за червень залізничники отримають при нарахуванні зарплати за серпень.

Як повідомлялося, 30 березня 2021 року УЗ та профспілки домовилися в разі стабілізації фінансово-економічного стану товариства з 1 червня 2021 року збільшити на 10% тарифні ставки та посадові оклади тим залізничникам, у яких оклади менші ніж 30 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА