14:37 06.08.2021

Студенти КПІ можуть проходити навчання на київських ТЕЦ, а випускники - одразу працевлаштуватися - КТЕ

2 хв читати
Студенти КПІ можуть проходити навчання на київських ТЕЦ, а випускники - одразу працевлаштуватися - КТЕ

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" та Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського" підписали двосторонні договори про партнерство та співробітництво, а також про дуальну освіту.

"Уже з вересня цього року студенти теплоенергетичного факультету та факультету електроенерготехніки та автоматики КПІ, починаючи з третього курсу, один день на тиждень навчатимуться на генеруючих об’єктах нашого підприємства. Студенти зможуть наживо побачити те, про що перед цим слухали на лекціях", - повідомляється у прес-релізі КТЕ.

Зазначається, що спеціалісти з дипломом бакалавра та студенти четвертого курсу також можуть працювати на об'єктах підприємства та одночасно продовжувати навчатися за індивідуальним графіком, розробленим КПІ спільно з КТЕ.

"Такі студенти працевлаштовуються на підприємство, проходять інструктажі та навчання на робочому місці під керівництвом наставника. Тривалість такого навчання залежить від обраного місця роботи. Навчання є оплачуваним, з отриманням окладу та всіх додаткових виплат, згідно з КЗпП. Після цього потрібно буде скласти іспит, який дасть допуск до самостійної роботи", - пояснили в прес-службі.

"Головна мета проекту - створити умови, щоб кожен студент зміг реалізувати здібності, побудувати кар'єру в енергетиці, розвиватися і мати гідні умови життя та праці", - резюмували у КТЕ.

Охочі можуть надсилати резюме на електронну адресу: [email protected] або написати повідомлення на  історінці Facebook "Почни кар’єру разом з Київтеплоенерго": https://www.facebook.com/Kariera.v.Kyivteploenergo.

Перелік вакансій на нашому сайті за посиланням: https://kte.kmda.gov.ua/pro_pidpriemstvo/pratsyujmo-razom/.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА