13:19 30.08.2021

Україна ввійшла до Консультаційного центру з питань права СОТ

1 хв читати
Україна ввійшла до Консультаційного центру з питань права СОТ

Україна ввійшла до Консультаційного центру з питань права Світової організації торгівлі (СОТ), повідомило Міністерство економіки.

"28 серпня 2021 року набув чинності протокол про приєднання України до угоди про заснування Консультаційного центру з питань права СОТ, наша країна офіційно стала членом цієї міжнародної організації та може користуватися її послугами", - зазначило міністерство на сайті в понеділок.

У Мінекономіки повідомило, що членство в центрі дає можливість отримання безкоштовних юридичних консультацій з питань права СОТ та безкоштовних навчальних послуг, а також правову допомогу під час вирішення спорів у рамках СОТ за більш низьку плату, ніж плата юрфірмам на комерційній основі (зі знижкою 40% до встановленої погодинної базової ставки).

Консультаційний центр СОТ - міжнародна організація, заснована у 2001 році для правової допомоги країнам, що розвиваються. До Консультаційного центру входять 12 розвинених країн і 39 членів СОТ, які розвиваються. Верховна Рада ратифікувала відповідний протокол 15 червня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА