16:59 30.08.2021

КМДА скоротила фінансування реконструкції Бортницької станції аерації в 2021 році через зміщення термінів будівництва

2 хв читати
КМДА скоротила фінансування реконструкції Бортницької станції аерації в 2021 році через зміщення термінів будівництва

Перерозподіл коштів, передбачених для реконструкції першої черги Бортницької станції аерації, зумовлений зміщенням термінів будівництва через зміну генерального підрядника, повідомив департамент житлово-комунальної інфраструктури Київської міськдержадміністрації.

"Організація підряду, яка виконувала роботи на об'єкті, не змогла впоратися з ними, що й стало причиною зупинки реалізації проекту. (...) З огляду на технологічний процес будівництва було внесено зміни до графіка виконання робіт зі зміщенням на 2022 рік, а також здійснено перерозподіл бюджетних коштів з метою їх раціонального та повного використання", - повідомили в департаменті у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, ПрАТ "АТ "Київводоканал" провів відкриті торги для визначення нового підрядника. Зокрема, 29 липня було укладено договір із новим виконавцем робіт, і будівельні роботи на проекті відновлено.

За даними ProZorro, переможцем тендера на здійснення будівельних робіт із пропозицією 320,8 млн грн стало ТОВ "Укрметал Буд". Раніше, в 2018 році підрядником було визначено ПАТ "Київметробуд".

Як зазначено в Єдиному держреєстрі юросіб та фізосіб-підприємців, засновником ТОВ "Укрметал Буд" є Олексій Дорош. Згідно з річним звітом компанії за 2020 рік, її чистий прибуток становив 1,2 млн грн, виручка - 23,1 млн грн.

Як повідомлялося, КМДА затвердила перерозподіл 16,1 млн грн у 2021 році на будівництво низки об'єктів житлово-комунального господарства за рахунок скорочення обсягу фінансування робіт з реконструкції першої черги Бортницької станції аерації. З цієї суми 12,1 млн грн спрямують на реконструкцію дюкерних переходів через Дніпро, 4 млн грн - на протизсувні роботи на схилі Батиєвої гори, а також на вул. Лук’янівській, 46.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА