13:26 28.09.2021

Дорожники розпочали капремонт траси Одеса - Вознесенськ - Новий Буг на Миколаївщині

1 хв читати

Підрядник ТОВ "ЄДБК" на території Миколаївської області розпочало капітальний ремонт траси Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг, повідомила Миколаївська ОДА на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Згідно з повідомленням, ремонтом охоплено 28-кілометрову ділянку від села Новомиколаївка до міста Новий Буг (км 179 + 600 - км 207+ 56). Дорогу оновлять у межах президентської програми "Велике будівництво".

"Дорогу Р-55 ремонтуватимуть у цементобетонному покритті. Адже на відміну від асфальтобетону таке покриття має ряд переваг, які особливо актуальні для південних регіонів України. Цементобетон не плавиться на спеці й більш стійкий до морозів, здатний витримувати суттєві навантаження і слугувати значно довше", - зазначено в повідомленні.

За даними "Укравтодору", наразі дорожники виконують фрезерування старого покриття і здійснюють підготовчі роботи.

Загалом у 2021 році в Миколаївській області в межах "Великого будівництва" планують відновити майже 216 км доріг державного значення.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський у лютому під час виступу на Всеукраїнському форумі "Україна 30. Інфраструктура" повідомив, що в 2021 році в Україні за цією програмою буде оновлено 6,5 тис. км доріг.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА