10:12 01.10.2021

Власниця ТМ "Експрес манікюр" претендує на посаду віце-прем'єра - глави Мінстратегпрому

2 хв читати
Власниця ТМ "Експрес манікюр" претендує на посаду віце-прем'єра - глави Мінстратегпрому

Олена Липівська-Ергюль, що є власницею торговельної марки "Експрес манікюр", претендує на посаду віце-прем'єра - міністра з питань стратегічних галузей, свідчить подана нею 30 вересня уточнена декларація кандидата на посаду в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з документом, право власності на торговельну марку "Експрес манікюр" до активів Липівської-Ергюль належить з 2009 року.

Водночас дохід кандидата на посаду за 2020 рік у розмірі 20,4 тис. грн вказано від основного місця роботи - зареєстрованої в Туреччині компанії Sahne Vizyon Casting Turism.

Чоловік - громадянин Туреччини Ергюль Сюлейман Оузхан - за минулий рік отримав 633,84 тис. грн у турецькій компанії Tantur Tourism Co.

Згідно з держреєстром, людина з такими ж даними, як у чоловіка декларанта, була співвласником туристичної компанії "Карья тур", визнаної банкрутом у 2010 році.

Липівська-Ергюль володіє земельною ділянкою площею 1000 кв. м у с. Ревне Бориспільського району, спільно з чоловіком, донькою і батьком - квартирою у Києві 71,5 кв. м і разом із чоловіком та дочкою - квартирою 189,4 кв. м у Туреччині.

Крім цього, Липівська-Ергюль задекларувала три сумки Chanel загальною вартістю понад 700 тис. грн, одяг цієї марки і марки Fendi приблизно на 2 млн грн, а також ювелірні прикраси Cartier та Van Cleef & Arpels на суму близько 800 тис. грн.

В її власності перебуває автомобіль Range Rover Sport 2016 р. в., у власності чоловіка - Mercedes-Benz E180 теж 2016 р. в.

Крім цього, на умовах договору лізингу з ТОВ "УЛФ-Фінанс" декларант користується Toyota Rav-4 Hybrid 2018 р. в.

Кандидат на посаду, зокрема, задекларувала готівкою $378 тис., EUR877 тис. і 1,5 млн грн. Майже 1 млн грн вона позичила третім особам.

Ергюль Сюлейман Оузхан має, зокрема, вклади в розмірі $147 тис. та EUR16,9 тис. у турецькому Garanti bank, також $285 тис. та EUR710 тис. готівкою.

Раніше народний депутат із фракції "Слуга народу" Олександр Качура повідомив, що розгляд питання про кадрові ротації в Кабінеті Міністрів, пов'язані, зокрема, з відставками деяких міністрів, поки що відкладено, хоча кадрові ротації точно будуть найближчим часом. Водночас він наголосив, що пропрезидентська фракція спиратиметься на думку глави держави стосовно тих чи тих міністрів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Інтергал-Буд" бере на себе воєнні ризики і гарантує добудову

Україна відчуває стратегічну потребу вирощувати бавовну - Мінагрополітики

Українські сировари програють внутрішній ринок імпортній продукції і не можуть наростити експорт - аналітики

Приєднання України до ЄС спричинить реформування Єдиної сільгоспполітики - аграрний міністр Польщі

Через негоду знеструмлена шахта на Донеччині та відключали 145 тис. споживачів у Дніпропетровській області - Міненерго

"Нафтогаз" за три місяці виплатив 18,2 млрд грн податків

Уряд схвалив концепцію держпрограми про використання ШІ в пріоритетних галузях економіки

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Кабмін продовжив спецзобов'язання на ринку газу до 31 серпня 2024 р.

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА