15:09 03.10.2021

Зеленський заявляє, що всі його зустрічі із представниками великого бізнесу будуть публічними

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що його зустрічі з представниками великого бізнесу повинні бути публічними, а головним їх результатом є політична відповідальність, повідомляється на сайті глави держави.

На прес-конференції в Трускавці Львівської області за підсумками зустрічі з членами парламентської фракції "Слуга народу" Зеленський відповів на запитання, яку відповідальність нестиме президент за непублічні зустрічі з олігархами згідно з новим антиолігархічним законом, Зеленський сказав: "У мене – найбільша відповідальність за такі зустрічі, тому я зацікавлений, щоб вони були публічними".

"У мене – політична відповідальність. Вона вдарить по президенту, по офісу президента, по рейтингу влади і потім по рейтингу партії, тому що рейтинг партії "Слуга народу" дуже сильно залежить від рейтингу президента Зеленського", – сказав він.

Глава держави наголосив, що він зацікавлений у зустрічі з представниками великого бізнесу для вирішення загальнодержавних проблем, зокрема щодо протидії пандемії Covid-19. Крім того, за його словами, якщо Україна отримає право на проведення Зимових Олімпійських ігор, великий бізнес зможе долучитися до розвитку об'єктів спортивної інфраструктури. Але такі зустрічі мають бути публічними.

Президент також заявив, що фракція "Слуга народу" у Верховній Раді захищає парламент від впливу фінансових груп. "Я зараз зміцнюю цю "стіну" такими законодавчими ініціативами, як закон про олігархів. Я захищаю державність нашої країни", – сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА