13:34 13.10.2021

"Нафтогаз" готовий укласти контракти з бюджетними та релігійними організаціями за переговорною процедурою в найближчі 3 дні

2 хв читати
"Нафтогаз" готовий укласти контракти з бюджетними та релігійними організаціями за переговорною процедурою в найближчі 3 дні

НАК "Нафтогаз" у найближчі три дні готовий укласти контракти з бюджетними та релігійними організаціями на постачання газу на умовах поданого у вівторок короткострокового продукту за ціною 13,7 грн/куб. м (без ПДВ і транспорту), повідомив директор з інтегрованих комунікацій НАК Максим Білявський.

"На сьогодні "Нафтогаз" готовий для 7,5 тис. контрагентів, які безпосередньо є бюджетними та релігійними організаціями, надати контракти й укласти їх за переговорною процедурою. Ми розраховуємо, що в найближчі три дні, тобто до 15 жовтня включно, цю роботу буде завершено", - сказав він під час онлайн-дискусії "Газ для бюджетних установ: буде чи ні", організованої Energy Club у середу.

За словами Білявського, 12 жовтня для забезпечення цієї роботи НАК доукомплектувала штат співробітників, які "допоможуть усім охочим приєднатися до нашої середньострокової пропозиції", оскільки така кількість контрагентів потребує великого кадрового ресурсу з боку "Нафтогазу".

При цьому він зазначив, що НАК максимально оптимізує трирічні контракти з виробниками тепла з урахуванням інтересів бюджетних організацій.

"У контракт введено таке поняття як "Обсяг 3", тобто це газ, який ТКЕ використали для виробництва теплової енергії та гарячої води для бюджетних організацій", - роз'яснив він.

Як повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" 12 жовтня запропонував бюджетним і релігійним організаціям середньострокові контакти з фіксованою ціною на газ - 13,7 грн за кубометр (з урахуванням транспортування та ПДВ - 16,8 грн).

За словами голови правління НАК "Нафтогаз України" Юрія Вітренка, контракт укладається на термін 15 місяців - до кінця 2022 року.

Повний текст матеріалу доступний у стрічці новин за підпискою

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврокомісія схвалила запропонований Києвом план, необхідний для початку фінансування ЄС чотирирічного Ukraine Facility у розмірі EURO50 млрд

Польська інспекція забракувала 7,13 тонни українського морозива

Кабмін зняв з експортерів е/е зобов'язання сплати 80% прибутку від експорту "ГарПоку"

Бюджет оборонних закупівель коштом держбюджету у 2024 році становить $6 млрд - Камишін

Кабмін спрощує умови для імпорту Україною електроенергії

ЄС може виділити Україні EUR1,5 млрд у квітні та EUR1,9 млрд у травні за Ukraine Facility

Графіки відключень е/е тривають у Харківській області, у денні години в енергосистемі профіцит - Міненерго

ЄС виділяє EUR121 млн на докапіталізацію ЄБРР для збільшення допомоги Україні

"Енергоатом" і Westinghouse розпочали проєкт будівництва ХАЕС-5,6 за технологією АР1000

Учасники весняних зборів МВФ і Світового банку знову обговорять підтримку України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА