16:52 22.11.2021

Віце-президенти ЄБРР прибули до України для підтвердження підтримки та планують зустріч із главою НБУ

1 хв читати
Віце-президенти ЄБРР прибули до України для підтвердження підтримки та планують зустріч із главою НБУ

Віце-президенти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Алан Пію, який відповідає за кредитну діяльність банку, та Марк Боумен, який курирує політику та партнерства, прибули з тижневим візитом до України для зустрічей із представниками влади та приватних компаній, зокрема, планується зустріч із главою НБУ Кирилом Шевченком.

"Високопоставлена делегація ЄБРР сьогодні розпочинає тижневий візит до України для проведення зустрічей із владою країни та компаніями приватного сектору. Під час візиту віце-президент ЄБРР з банківських операцій Алан Пію, який відповідає за кредитну діяльність банку, та віце-президент з політики та партнерств Марк Боумен підтвердять підтримку ЄБРР України, її програм реформ та стабільного розвитку", - зазначив банк у релізі у понеділок.

Згідно з релізом, плануються зустрічі керуючого директора ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне та віце-президентів банку з главою НБУ, представниками міжнародних фінансових інституцій та іншими партнерами.

"Основними темами обговорення будуть декарбонізація української економіки відповідно до оновленого Національно визначеного внеску країни, розвиток стабільної інфраструктури, а також інвестклімат", - зазначено в релізі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА