11:36 25.01.2022

"Нова пошта" запускає послугу отримання грошей за товар авансом

2 хв читати
"Нова пошта" запускає послугу отримання грошей за товар авансом

Група компаній "Нова пошта" запускає нову послугу "Факторинг післяплати", завдяки якій продавець зможе отримувати гроші за свій товар ще до того, як покупець отримає посилку та оплатить покупку на пошті.

Як повідомила пресслужба НП у вівторок, нову послугу надає фінтех-компанія "НоваПей", яка входить до групи компаній "Нова пошта".

Зазначається, що зазвичай продавець отримує кошти за товар, надісланий поштою, лише через 48-72 години (два-три дні) після замовлення. Час йде на відправлення, отримання посилки та банківські зарахування. З послугою "Факторинг післяплати" не потрібно буде чекати декілька днів - гроші надійдуть одразу після відправки поштою і без необхідності застави.

"Одна з наших стратегічних цілей - сприяння розвитку українського підприємництва, особливо в непрості часи. Зі свого боку ми намагаємось підтримувати малий та середній бізнес, надаючи додаткові обігові кошти на умовах, які на сьогодні, мабуть, не може запропонувати жоден банк", - наведено слова СЕО "НоваПей" Андрія Кривошапка.

Щоб активувати нову послугу, потрібно мати з "НоваПей" договір на переказ коштів та угоду на факторинг післяплати. Її вартість - 0,2% від суми авансу. "Наприклад, ви відправили післяплатою товар, який коштує 1 тис. грн. Щоб отримати гроші авансом, ви сплатите 0,2% суми за факторинг, але щонайменше 10 грн, і 2% за переказ коштів. Тобто 22 грн", - пояснили у компанії.

Як додали в НП, новою послугою можуть користуватися компанії, які співпрацюють з "НоваПей" за договором на переказ коштів та регулярно відправляють товари "Новою поштою". Крім того, потрібно мати низький відсоток повернень та гарну історію співпраці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА