15:30 21.03.2022

SkyUp вже евакуювала із Молдови до Ізраїлю понад 1,2 тис. українців, планує евакуювати ще 1,5 тис.

1 хв читати
SkyUp вже евакуювала із Молдови до Ізраїлю понад 1,2 тис. українців, планує евакуювати ще 1,5 тис.

Авіакомпанія SkyUp (Київ) у співпраці з організацією The International Fellowship of Christians and Jews із 6 до 17 березня виконала вісім рейсів із Молдови до Ізраїлю, які дали змогу 1248 українцям евакуюватися до Ізраїлю за програмою репатріації.

Як повідомляється на сайті компанії, разом із пасажирами до Ізраїлю вирушили і 83 домашні тварини.

У SkyUp зазначили, що в активній співпраці з The International Fellowship of Christians and Jews компанія й надалі організовуватиме евакуаційні рейси. Зокрема, вже заплановано вильоти ще для 1,5 тис. українців.

"Як свідома компанія, ми розуміємо, що маємо продовжувати операційну діяльність на благо країни - для того, щоб на Україну чекало світле майбутнє. Я висловлюю величезну подяку організації The International Fellowship of Christians and Jews, Посольству України в Республіці Молдова, шановному послу Шевченку Марку Олександровичу і особисто Гуменюку Сергію Михайловичу, які невтомно працювали, щоб допомогти нашим співвітчизникам, а також усім тим, завдяки кому ці рейси відбуваються. Для нас честь, що наша компанія може стати своєрідним містком між українцями та дружніми країнами, де люди можуть почуватися в безпеці…", - наведено слова СЕО SkyUp Airlines Дмитра Сероухова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА