19:14 24.03.2022

В Україні продовжують працювати 67% із наявних відділень банків

2 хв читати
В Україні продовжують працювати 67% із наявних відділень банків

В Україні під час воєнного стану продовжують працювати 67% із наявних відділень банків, повідомив заступник голови Національного банку України (НБУ) Сергій Ніколайчук.

"На сьогодні працює в Україні понад 2/3 відділень, які працювали до війни в системно-утворюючих банках. Не спостерігається жодних проблем у роботі відділень у Західній та Центральній Україні", – сказав він під час круглого столу Фінклубу в четвер.

Водночас, за його словами, існують великі проблеми із роботою відділень у Чернігові, Києві, Харкові та Херсоні, однак він зазначив, що навіть у цих регіонах, незважаючи на все, є банки, які забезпечують роботу своїх відділень.

Член правління Ощадбанку Антон Тютюн підтвердив його слова та зазначив, що 67% відділень (понад 1 тис.) та 70% банкоматів Ощадбанку продовжують роботу.

За словами голови правління ТАСкомбанку Володимира Дубея, банк підтримує роботу 54 відділень і має намір у найближчий понеділок відкрити нове відділення у Кам'янці-Подільську, а також планує відновити програми кредитування.

Не сьогодні працює щодня 120+ відділень банку.(...) Ми відкрили нещодавно відділення у Харкові, воно якийсь час було закрито. Ми працюємо у Чернігові настільки, наскільки можемо працювати. Ми вже не працюємо в Мелітополі, бо там була складна ситуація і ми були змушені закрити ті відділення", – сказала голова правління Альфа-Банку Алла Комісаренко.

За словами голови правління банку "Глобус" Олени Дмитрієвої, 50% відділень банку працюють, проте більшість київських призупинили роботу. "Глобус" також планував відкрити відділення 3 березня у Краматорську, проте переніс відкриття.

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=0s13Eej1vIs

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА