18:09 30.03.2022

"Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень у всіх регіонах країни

1 хв читати
"Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень у всіх регіонах країни

"Укрпошта" розпочала виплати пенсії за квітень у всіх регіонах України, зокрема складних районах Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей, повідомила пресслужба компанії у середу.

Національний поштовий оператор зазначає, що всі клієнти, які обслуговуються в "Укрпошті", отримують пенсійні та грошові виплати адресно та готівкою.

"Якщо людина змінила місце проживання, в компанії працює механізм переадресації виплат на будь-яке доступне відділення. Для цього потрібно звернутися до контакт-центру "Укрпошти" або Пенсійного фонду та зазначити дані нового місцеперебування. Якщо пенсіонер, який раніше отримував пенсію у банку, поки що не має доступу до банківського відділення, він може звернутися до Пенсійного фонду України для отримання пенсії у найближчому відділенні "Укрпошти" або передати заяву через листоношу або в будь-якому поштовому відділенні", - йдеться у повідомленні.

За даними "Укрпошти", за березень компанія доставила готівкою 85% (8,9 млрд грн) пенсій для пенсіонерів до міст і сіл у всій Україні, де це було безпечно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА