18:26 09.04.2022

Дорожники Київщини за останні 3 дні вже розчистили 67 км дороги Київ-Чоп - Кубраков

1 хв читати
Дорожники Київщини за останні 3 дні вже розчистили 67 км дороги Київ-Чоп - Кубраков

Для швидкого відновлення інфраструктури звільнених від загарбників територій Київської області задіяно понад 250 осіб та 117 одиниць техніки; вони розчищають вулиці та приводять до ладу дороги, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков на своїй фейсбук-сторінці в суботу.

"Основне завдання – оперативно відновити безпечні логістичні ланцюжки на звільнених територіях та налагодити постачання гуманітарної допомоги до постраждалих міст регіону", – написав міністр.

За його словами, протягом останніх трьох днів було розчищено 67 км дороги Київ-Чоп. Крім того, найближчим часом планується відкрити проїзд трасою Київ-Житомир. Зроблять це одразу після проведення всіх необхідних заходів безпеки.

"Також звільнили від сміття, ґрунту, дерев, обвалених парканів та частин будинків майже 37 км вулиць міста Ірпінь", – додав Кубраков.

Окремо він розповів про спорудження тимчасових переправ на під'їзді до Ірпеня на дорозі Р-30 та на Житомирській трасі поблизу Стоянки. Роботи планують завершити вже наступного тижня.

Раніше Олександр Кубраков розповів про старт відновлення дороги М-01 Київ – Чернігів, що є важливим логістичним маршрутом для всього регіону.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА