16:42 11.04.2022

Машинобудівна компанія Ахметова відкриває виробництво на заході України

1 хв читати
Машинобудівна компанія Ахметова відкриває виробництво на заході України

Машинобудівна компанія Corum Group бізнесмена Ріната Ахметова відкрила виробничі потужності в Хмельницькій та Волинській областях, йдеться в повідомленні компанії "ДТЕК Енерго", до складу якої входить Corum Group.

"В умовах війни з російськими окупантами нам вдалося оперативно знайти альтернативні потужності та частково перемістити критично важливе для нас виробництво Corum Group... Ми робимо все можливе, щоб надалі забезпечувати енергонезалежність країни та наближаємо нашу перемогу відданою працею", - цитує прес-служба слова генерального директора "ДТЕК Енерго" Ільдара Салєєва.

Згідно з релізом, спеціалісти вже почали виробництво анкерів, протипожежних труб, рештаків і зірочок – все для забезпечення безперервної діяльності шахт "ДТЕК Енерго" та стабільної роботи енергосистеми України.

У Хмельницькому будуть виготовляти анкери та протипожежні труби – частину продукції "Корум Дружківського машинобудівного заводу".

Наразі машинобудівники налаштували процес виробництва, провели роботи щодо узгодження конструкторської документації та вже випустили перші партії анкерів. Виробництво запчастин гірничошахтного обладнання (рештаки, зірочки), які виготовляли на "Корум Світло шахтаря", буде розподілено на промислових майданчиках Волинської області. Всі підготовчі роботи проведені – перші зірочки будуть виготовлені та поставлені для потреб шахтарів "ДТЕК Енерго" вже у травні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА