07:34 12.04.2022

Фабрика "Свято-Варваринська" "Метінвеста" працює з виконанням планів зі збагачення коксівного вугілля

2 хв читати
Фабрика "Свято-Варваринська" "Метінвеста" працює з виконанням планів зі збагачення коксівного вугілля

Збагачувальна фабрика (ОФ) "Свято-Варваринська", контроль над якою в 2021 році встановила група "Метінвест", разом з іншими підприємствами "Покровськвугілля" в умовах війни завзято працює та виконує планові показники з виробництва продукції.

Згідно з інформацією компанії, наразі у всієї країни спільна мета – вистояти та перемогти у війні, яку розв'язала РФ проти України. Тому кожне підприємство, яке може працювати, має тримати оборону на економічному фронті держави. І команда "Свято-Варваринської" збагачувальної фабрики "Метінвест Покровськвугілля" справляється з цим завданням.

Щодня фахівці виходять на роботу, щоби випустити високоякісний концентрат. Підприємство діє у штатному режимі: хоча обсяги збагачення менші, ніж у довоєнні часи, фабрика оперативно переробляє все вугілля, яке видобувається гірниками ШУ "Покровське". А потім вчасно відвантажує замовникам кожну тонну продукції.

При цьому наголошується, що у складних умовах "Свято-Варваринська" продовжує стабільно працювати завдяки самовідданості її працівників. Багато фахівців виконують додаткові обов'язки та завдання. Для таких фахівців компанія створила механізм перегляду зарплати, щоб оцінити їхній внесок у спільну справу.

На фабриці вже працюють кілька нових співробітників з інших регіонів області. Якщо тимчасово переміщені особи бажають працевлаштуватись, їм слід звернутися безпосередньо на збагачувальну фабрику або до Центру кар'єри "Метінвест" - вакансії є, головне – виконувати роботу, наголошується в інформації компанії.

Як повідомлялося, ЗФ "Свято-Варваринська" до війни заявляла про намір у 2022 році збільшити переробку коксівного вугілля на 25,4% порівняно з попереднім роком - близько 7,8 млн тонн. У 2021 році фабрика переробила 6,220 млн тонн рядового вугілля і виробила 3,2 млн тонн високоякісного коксівного концентрату.

Свято-Варваринська збагачувальна фабрика – виробник вугільного концентрату преміум-класу в Україні. Виробнича потужність підприємства становить близько 8 млн тонн рядового коксівного вугілля на рік з можливістю збагачення п'яти різних класів вугілля.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній. Його основні акціонери – група СКМ (71,24%) та "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно управляють компанією.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА