17:06 12.04.2022

"Сільпо" частково запустив два склади біля Києва, відновить роботу ще 18 магазинів

2 хв читати
"Сільпо" частково запустив два склади біля Києва, відновить роботу ще 18 магазинів

Мережа супермаркетів "Сільпо" частково запускає роботу двох складів біля Києва, а також із налагодженням постачань відновить роботу 18 магазинів у Києві та області, Сумах, Чернігові, Харкові у найближчі півтора тижні, повідомила пресслужба.

"Щойно ми налагоджуємо процес постачання продуктів, ми одразу відкриваємо тимчасово закриті супермаркети. В останні два дні ми частково запустили два склади біля Києва, тож постачання продуктів та асортимент стали більш стабільними. Планову доставку товарів відновлено вже у 20 містах", – ідеться у повідомленні у пресрелізі мережі.

Так, найближчим часом у Києві працюватимуть 80 супермаркетів "Сільпо", у Київській області – 18, у Харкові – дев'ять, у Сумах – три, у Чернігові – два.

Як повідомлялося, "Сільпо" має намір відновити роботу до 30 магазинів у Києві та на звільнених територіях до кінця квітня.

До мережі "Сільпо" входять 325 супермаркетів у 60 містах України та чотири делікатес-маркети Le Silpo - у Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі. Мережа входить до групи Fozzy Group.

Fozzy Group - один із найбільших українських ритейлерів майже із більше ніж 690 торговельними точками на всій території країни. Компанія розвиває торговельні мережі різних форматів: супермаркети "Сільпо", оптові гіпермаркети Fozzy Cash&Carry, магазини біля дому "Фора", дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети "Біла ромашка", магазини персональної електроніки Ringoo.

Актуальний перелік працюючих магазинів і графік їх роботи можна дізнатися за посиланням.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

McDonald's планує розширення партнерських проєктів із АЗС

McDonald's готує оновлення ресторану поруч із вокзалом у Києві, шукає ділянку поруч із Львівським вокзалом

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

Частка угод із купівлі житла на умовах розстрочки досягла 95% - група DIM

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА