13:47 15.04.2022

Тарифи на гарячу воду в Києві не підвищуватимуть до 31 травня - Кличко

1 хв читати

Київ залишить тарифи на гарячу воду на рівні минулого опалювального сезону до 31 травня, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"Сьогодні, в умовах воєнного стану, коли люди опинились у складному фінансовому становищі, ми ухвалили важливе рішення щодо надання комунальних послуг в столиці. Це рішення забезпечить застосування до 31 травня тарифів на гарячу воду та теплову енергію для її приготування на рівні минулого опалювального сезону. Тобто ми подовжимо дію цих тарифів, не підвищуючи їх!" – наводить слова Кличка, сказані ним після засідання Київради у п’ятницю, пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Київський мер нагадав, що міській владі вдалося стримати тарифи на тепло та гарячу воду в опалювальному сезоні 2021-2022 років – "попри значне зростання витрат на виробництво цих послуг".

"Тож сьогодні, в складних для держави і людей умовах, місто продовжує стримувати тарифи. Подальше корегування вартості буде залежати від ціни на газ, що встановлять на рівні держави. Сьогодні ж ми робимо те, що можемо і те, що залежить від нас", – підсумував Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА