15:53 16.05.2022

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання понад 90 тис. сімей у Донецькій та майже 6 тис. у Київській областях

2 хв читати
ДТЕК за тиждень відновив електропостачання понад 90 тис. сімей у Донецькій та майже 6 тис. у Київській областях

Фахівці "ДТЕК Донецькі електромережі" за минулий тиждень відновили повністю або частково електропостачання 112 населених пунктів Донецької області та повернули світло більше ніж 90 тис. сімей, повідомляється у пресрелізі компанії у понеділок.

"Незважаючи на складну ситуацію в регіоні через постійні обстріли, аварійно-ремонтні бригади "ДТЕК Донецькі електромережі" за тиждень змогли підключити до електропостачання будинки мешканців 112 населених пунктів. Світло знову отримала 93 051 сім'я в Донецькій області", - йдеться у документі.

15 травня, зокрема, відремонтовано обладнання та лінії у семи населених пунктах. Це дало змогу відновити електропостачання 20 066 сім'ям у Бахмутському, Волноваському та Краматорському районах. Одночасно левова частка домогосподарств підключена до Бахмутського району.

Наразі через активні бойові дії без електропостачання залишаються жителів 273 населених пунктів Донецької області.

"Найскладніші напрямки – Лиманський, Авдіївський, Мар'їнський, Торецький, Бахмутський і Великоновосілківський. Тут постійно ушкоджується електрообладнання та лінії електропередач. Фахівці компанії очікують дозволу від Збройних сил України, щоб виконувати ремонти", - зазначили в компанії.

Водночас протягом останнього тижня аварійні бригади ДТЕК відновили електропостачання для 5 794 будинків у семи населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів Київської області. Зокрема за 15 травня електропостачання відновили для 726 будинків в Ірпені, Бучі, Гостомелі, Горенці.

"За вихідні енергетики повністю завершили роботи з відновлення електропостачання в Іванківській громаді у Вишгородському районі", – зазначили у компанії.

За її даними, без світла поки що залишаються 1 353 домогосподарства у п'яти населених пунктах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА