14:39 24.05.2022

McDonalds відзначає 25-річчя роботи в Україні із зачиненими ресторанами

2 хв читати
McDonalds відзначає 25-річчя роботи в Україні із зачиненими ресторанами

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonalds відзначає 25-річчя роботи в Україні із зачиненими ресторанами.

Як повідомлялося, McDonalds першого дня війни, 24 лютого, зачинив усі ресторани в Україні задля гарантування безпеки працівників та їхніх сімей. Компанія неодноразово повідомляла, що заклади будуть зачинені в усій країні, доки зберігається загроза атак.

"У нас у всіх різні ритуали, пов'язані з "МакДональдзом", але є спільне: всі вони зараз неможливі через війну, яка триває вже три місяці. Ніколи не думала, що буду звертатися до вас у такий спосіб у 25-річчя "МакДональдз в Україні", а ресторани будуть закриті. Але, попри все, я хочу подякувати кожному і кожній - усім українцям, які з нами вже чверть століття", - йдеться у листі-зверненні до клієнтів генерального директора "МакДональдз Україна" Юлії Бадрітдінової.

Перший ресторан "МакДональдз" було відкрито в Києві 24 травня 1997 року. "МакДональдз" став еталоном як безпечності та якості продукції, так і стандартів сервісу, прикладом та натхненням для багатьох підприємців. Багато хто розпочинав саме в компанії: близько 90 тис. українців пройшли "школу Золотих Арок". "МакДональдз" начав довірі, порядності, там знаходили справжню дружбу, кохання, бізнес-партнерів", - йдеться у зверненні.

За 25 років компанія інвестувала близько $350 млн, перерахувала до держбюджету 10 млрд грн податків, передала 124 млн грн на благодійність. За час війни українці отримали 135 тонн продукції на понад 60 млн грн. Співробітники-волонтери організували закупівлю, пакування та дистрибуцію наборів продуктів першої потреби, які через благодійну програму Фундації Дім Рональда МакДональда вже отримали тисячі сімей у різних куточках країни.

Наразі мережа "МакДональдз в Україні" налічує 109 ресторанів у 24 містах країни.

Розвитком мережі займається ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд.". За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасником ПІІ є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Велика Британія).

Статутний капітал ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." на грудень-2021 становив 901,801 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА