12:47 03.06.2022

"Інтерпайп" за підтримки Віктора Пінчука передав військовим Дніпропетровщини супутникові телефони та іншу техніку на 3 млн грн

2 хв читати
"Інтерпайп" за підтримки Віктора Пінчука передав військовим Дніпропетровщини супутникові телефони та іншу техніку на 3 млн грн

Українська промислова компанія "Інтерпайп" за підтримки Віктора Пінчука продовжує системно допомагати Збройним силам України та передала до провідних бригад Дніпропетровської області 40 супутникових телефонів, портативні електростанції, комплекти для ретрансляції мобільного зв'язку та інтернету, а також іншу техніку загальною вартістю близько 3 млн грн.

Водночас у пресрелізі компанії уточнюється, що супутникові телефони необхідні, щоб телефонувати і приймати дзвінки там, де не працює жоден мобільний оператор або де було зруйновано звичайну інфраструктуру мобільних мереж. Це безпечний канал зв'язку для наших захисників, який можна використовувати як модем для передавання даних.

"Це дуже необхідна техніка, яка допоможе нам на фронті. Такі телефони використовують в екстремальних ситуаціях, вони захищені від ударів та вологи", - пояснюють військові, які отримали допомогу.

Також наголошується, що українські захисники зможуть одразу користуватися телефонами, адже, крім самої техніки, "Інтерпайп" забезпечив їх спеціальними sim-картками та передплатив на піврічні пакети. Партію телефонів закупили у США й у найкоротші терміни доставили в Україну.

Крім того, іншій бригаді з Дніпропетровщини компанія передала портативні електростанції та генератори для живлення техніки в польових умовах, комплекти для автономної ретрансляції мобільного зв'язку та інтернету, оргтехніку, рації, а також бензопили, автоматичні намети та інше обладнання для облаштування позицій.

"Нас багато пов'язує із військовими бригадами Дніпропетровщини. Наразі на захист України стали понад 800 співробітників "Інтерпайпу", авжеж, абсолютна більшість із них мобілізована до підрозділів нашої області. Тому компанія за підтримки Віктора Пінчука перебуває на постійному зв'язку з цими бригадами. Ми шукаємо в Україні та за її межами саме те, що зараз важливо для наших захисників, і намагаємось забезпечити їх необхідним у найкоротші терміни", - наголошує директор з комунікацій "Інтерпайпу" Людмила Новак, слова якої наведено в пресрелізі.

Водночас констатується, що загалом від початку війни компанія "Інтерпайп" разом із Фондом Віктора Пінчука та Фондом Олени Пінчук спрямувала понад $25 млн на допомогу армії та цивільному населенню.

"Робота задля перемоги України триває!", - резюмується в пресрелізі.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. осіб. У 2021 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів майже 3 млрд грн. Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його родини.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА