13:47 03.06.2022

Delivery відновила роботу вже 60% своїх відділень в Україні – голова правління компанії

2 хв читати
Delivery відновила роботу вже 60% своїх відділень в Україні – голова правління компанії

Транспортно-логістична компанія Delivery (Київ) з 1 квітня і дотепер уже відновила роботу 60% своїх відділень у всій Україні, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова правління ТОВ "Делівері" Костянтин Костюшко.

"До війни в Україні працювали близько 500 відділень Delivery. З 1 квітня відновили свою роботу 207 представництв, сьогодні їх 292. Майже 60% відділень адаптували свою роботу до умов нинішніх реалій, і щодня ми разом із колективом працюємо над питанням відновлення роботи інших наших представництв, постійно доповнюючи перелік відкритих", - повідомив він.

За його словами, компанія вже повністю відновила роботу своїх відділень у деокупованих містах, зокрема в Ірпені, Харкові та Сумах.

Костюшко розповів, що з 24 лютого Delivery для збереження життя та здоров'я своїх працівників тимчасово призупинила роботу своїх представництв і не приймала вантажів клієнтів до перевезення. Всі зусилля компанії були зосереджені на збереженні вантажу клієнта, який був відправлений до 23 лютого включно.

"Вантаж, доставлений до місця призначення, співробітники відділень видавали клієнтам, де це було безпечно, працюючи по годині-дві на день. Вантаж у дорозі транспортували до найближчого відділення або транзитно-сортувального центру. Нам вдалося вивезти більшість вантажу клієнтів із відділень Донецької області та перемістити до м. Дніпра. Наші співробітники одразу телефонували одержувачам і відправникам цього вантажу з метою його видачі чи переміщення на інші наші представництва в Україні. На жаль, ми не встигли вивезти вантаж із деяких відділень Луганської області та Маріуполя", - зазначив він, додавши, що 10 представництв компанії розбомблені та повністю знищені.

Говорячи про збитки, яких зазнала компанія, Костюшко розповів, що вони оцінюються у мільйони гривень.

"Ми вдячні своїм партнерам-орендарям, постачальникам, які пішли назустріч і зменшили орендну плату й надали певні відстрочки платежів. Були й такі, що, навпаки, підвищували орендну плату, і з ними доводилося прощатися", - зазначив голова правління Delivery.

Наразі, за його словами, компанія повністю виконала свої зобов'язання: виплатила заробітну плату всім співробітникам у повному обсязі та повністю розрахувалася зі своїми постачальниками.

Група компаній "Делівері" розпочала роботу в 2001 році. Основною спеціалізацією групи є надання транспортних і логістичних послуг переважно для сектора В2В і на території України, і за її межами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА