12:31 28.06.2022

Відновлено роботу 227 із 320 українських ТРЦ - УРТЦ

1 хв читати
Відновлено роботу 227 із 320 українських ТРЦ - УРТЦ

Відновлено роботу 227 із 320 торговельних центрів України, повідомили у пресслужбі Української ради торгових центрів (УРТЦ) агентству "Інтерфакс-Україна".

Згідно з дослідженням УРТЦ, проведеним на початку червня, загалом роботу відновлено на орендних площах у 4,12 млн кв. м, що становить 72% усіх торгових площ з урахуванням торговельних центрів, що розташовані на тимчасово окупованій території.

Не працюють 14% торгових площ (804 тис. кв. м), значна частина яких пошкоджена. Водночас деякі пошкоджені ТЦ уже частково або повністю відновили роботу, наприклад Lavina Mall (Київ), Retail Park (Київська обл.), Nikolsky (Харків) та інші.

За даними УРТЦ, найбільше ТЦ, що не працюють, зафіксовано на сході країни. Тут відвідувачів приймають лише 12% торгових площ, 42% не працюють та 46% розташовані на окупованій території.

Менше ніж половина торгових площ працює на півдні (45%). У столиці закритими поки що залишаються 11% торгових площ у ТЦ. Практично всі ТЦ працюють на півночі, заході та в центрі України.

Заснована у 2020 році УРТЦ є некомерційною організацією, яка об'єднує ключових учасників ринку торговельної нерухомості: власників і девелоперів торговельних центрів, а також компанії, пов'язані з будівництвом та обслуговуванням ТРЦ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА