15:51 25.09.2023

Мережа секс-шопів "No Taboo" заявляє про вирішення податкових питань

2 хв читати

Одна з найбільших в Україні мереж інтим-бутиків No Taboo, яку було звинувачено в липні в приховуванні податків, заявила про проходження податкової перевірки та врегулювання податкових питань до неї.

"Мережу магазинів інтимних товарів нещодавно перевіряла податкова. Ми успішно пройшли цю перевірку, були призначені незначні штрафи - від 340 до 1000 грн за відсутність РРО з вимогою встановити їх до жовтня цього року. Тут усе справедливо", - наводяться в повідомленні компанії слова власниці мережі Анжели Запорожець.

За її словами, офіс компанії в Києві згорів у березні 2022 року, тож після повернення бізнесу зі Львова до столиці знадобився час на відновлення бази і техніки, і компанія не встигла вчасно оплатити ліцензію на встановлення РРО.

"Але під час перевірки ми підтвердили рахунками, що ліцензії на РРО було придбано. Перевіряльники взяли це до уваги і врахували", - розповіла власниця секс-шопів.

Зазначається також, що в компанії зайнято й офіційно працевлаштовано 150 осіб, за виплату зарплат яким до бюджетів цього року буде сумарно сплачено 7,8 млн грн податків, а податкова перевірка підтвердила продаж у мережі сертифікованих розмитнених товарів, придбаних в Україні та Європі.

Як повідомлялося, наприкінці липня голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев звинуватив No Taboo у приховуванні від оподаткування виторгу в $230 тис. щомісяця і в тому, що персонал офіційно не працевлаштований.

Раніше, 18 липня, ДПС у Києві заявила про виявлення мережі магазинів, у якій під час продажу товару за готівку видавали чеки, що імітують фіскальні, водночас інформацію про такі операції не надсилали до Системи обліку даних РРО.

Зазначалося, що за результатами здійснених контрольно-перевірочних заходів платник податків збільшив показники середньодобового виторгу в мережі на 23%, водночас середньодобові готівкові розрахунки зросли в 10-15 разів.

Згідно з інформацією на сайті компанії "No Taboo", вона працює понад 15 років. У компанії агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що наразі мережа складається з 45 бутиків у різних містах України, а у квітні минулого року два магазини було відкрито за кордоном - у Валенсії та Барселоні. Крім того, в Україні працюють ще близько десятка магазинів за франчайзингом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА