15:24 04.10.2023

ДТЕК у вересні відновив електропостачання для 262 тис. абонентів

2 хв читати
ДТЕК у вересні відновив електропостачання для 262 тис. абонентів

Енергетики ДТЕК за вересень повернули світло 262 тис. родин, які залишилися без електропостачання через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській, Одеській та Київській областях і Києві.

"У вересні через атаки ворога регулярно страждали електромережі країни та лишалися без світла тисячі українців. Енергетики операторів систем розподілу "ДТЕК Мережі" за вересень повернули світло 211 тисячам родин на Донеччині та 44 тисячам сімей Дніпропетровщини, що наближені до зон активних бойових дій та тимчасово окупованих територій", - повідомив енергохолдинг у пресрелізі в середу.

Крім того, за його даними, у вересні через обстріли пошкоджень зазнавали мережі в Києві. Дотепер енергетики відновлювали роботу мереж для 3 тис. сімей. У Київській області світло довелося повертати ще тисячі клієнтів. В Одеській області через обстріли електромережі були ушкоджені двічі, електропостачання відновили для понад 2 тис. сімей.

"За більше ніж рік повномасштабної війни ми повернули світло вже 8,9 мільйона родин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Донеччині та в столиці. Більшість з них вже десятки разів лишались без світла через атаки ворога", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко, слова якого наведено у пресрелізі.

Фахівці компанії продовжують працювати в регіонах із найзапеклішими бойовими діями спільно зі ЗСУ та ДСНС і відновлювати роботу електромереж, щойно отримують дозвіл від них.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Оператори систем розподілу (ОСР) компанії обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

"Метінвест" у I кв. скоротив виробництво сталі на 4%, коксу на 11%, наростив окатишів майже на третину

DIM спільно з банком "Глобус" запускає іпотечну програму для ЖК А136

Дефіцит е/е зменшився через потепління, але залишається суттєвим ввечері та вночі - "Укренерго"

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА