15:58 05.10.2023

ПриватБанк уп'ятеро знизив поріг доступу до валютної "Торгової платформи"

1 хв читати
ПриватБанк уп'ятеро знизив поріг доступу до валютної "Торгової платформи"

Державний ПриватБанк (Київ) дозволив доступ до сервісу валютно-обмінних угод "Торгова платформа" для юридичних осіб, чий середньомісячний обсяг операцій перевищує $10 тис., тоді як з початку запуску цього сервісу в липні його клієнтами могли бути бізнеси із середньомісячним обсягом від $50 тис.

"Торгова платформа" буде доступна для більшої кількості клієнтів", - прокоментували агентству "Інтерфакс-Україна" зміни в банку.

Згідно з повідомленням, цей сервіс дає змогу клієнтам стежити за курсами валют у режимі онлайн, здійснювати валютно-обмінні операції за ринковим курсом, самостійно закривати валютні угоди й автоматично отримувати кращий курс і меншу комісію в разі збільшення обсягів валютно-обмінних операцій.

Зазначається, що "Торгова платформа" працює з 9:30 до 16:00, тоді як стандартна торгова сесія відбувається з 10:00 і до 13:00.

Як уточнили в держбанку, скористатися сервісом з 0% комісією протягом трьох місяців із дати проведення першої операції на платформі можуть юрособи, середньомісячний обсяг валютно-обмінних операцій яких перевищує $10 тис. (або еквівалент в перерахунку в $) та які на дату старту не мають валютних рахунків у Приваті, або за відкритими ними рахунками не проводилися операції до 1 жовтня цього року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА