18:08 05.10.2023

"Укрнафта" і SOCAR розпочали співпрацю у сфері паливних карток

2 хв читати

Мережі автозаправних станцій "Укрнафта" і SOCAR узгодили взаємний обіг паливних карток у мережах, підписавши договір про міжемітентську програму.

Згідно з пресрелізом "Укрнафти", юридичні особи-власники її NAFTAКартки та sCard від SOCAR із грошовим депозитом можуть отримати необхідну кількість пального в обох мережах зі знижками від ціни АЗС на дату її відвідування.

Оплата здійснюється за рахунок коштів на рахунках, прив'язаних до паливних карток.

"Це дозволяє клієнтам обох компаній розширити географію заправок: в мережі "Укрнафти" працюють зараз 456, в мережі SOCAR - 57 АЗК. Тому, де б ви не знаходилися, завжди зможете заправити авто якісним пальним за вигідною пропозицією", - наголошують у пресрелізі.

Як повідомлялося, наприкінці вересня цього року "Укрнафта" почала працювати з мережами BVS (75 АЗС), VST (88 АЗС) і Ovis (43 АЗС) у сфері паливних карт.

"Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС із 537 станцій, з яких діють 456. 

ПАТ "Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, володіє 87 спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів, веде діяльність на сході та заході України. З лютого 2023 року "Укрнафта" випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ "Укрнафта-Постач".

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передання державі частки корпоративних прав компанії, яка належала приватним власникам і якою зараз управляє Міноборони. У листопаді 2022 року директором компанії призначено Сергія Корецького.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА