15:15 18.10.2023

Допомогу в підготовці планів відновлення та розвитку отримають 10 тергромад

2 хв читати

Консультативну допомогу в підготовці планів відновлення і розвитку в рамках проєкту "Раннє відновлення України" отримають 10 територіальних громад, які постраждали внаслідок російської агресії, повідомили у пресслужбі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Як повідомляється в релізі, конкурс із відбору громад оголошено за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid). 10 відібраних за результатами конкурсу громад отримають допомогу в підготовці планів відновлення і розвитку та відповідної проєктно-кошторисної документації.

Крім того, усі громади, які заповнили анкети щодо співпраці з проєктом "Раннє відновлення України", зможуть узяти участь у навчальних заходах (як залучати фінансування від міжнародних партнерів, налагодити міжмуніципальне співробітництво, працювати з цифровими інструментами, зокрема й із системою DREAM тощо).

"Міністерство всебічно підтримує та заохочує лідерство громад у розробці планів місцевого оновлення. Цінним є те, що до цього процесу долучаються британські партнери. Конкурс у межах нашого спільного проєкту "Раннє відновлення України" надасть змогу громадам не лише розробити плани, а й розпочати їхнє втілення на найбільш постраждалих від російської агресії територіях", - процитовано в релізі слова віцепрем'єр-міністра із відновлення України Олександра Кубракова.

Проєкт Good Governance Fund "Раннє відновлення України" - ініціатива, що підтримує територіальні громади України у відновленні та підвищує спроможність держави управляти проєктами регіонального розвитку. Спільний проєкт Мінвідновлення за підтримки уряду Великої Британії, реалізується Abt Britain та ТОВ "КПМГ-Україна".

Зацікавлені громади можуть заповнити анкету за посиланням до 18:0023 жовтня 2023 року.

Питання щодо участі у відборі просимо надсилати на електронну пошту [email protected].

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА