13:47 19.10.2023

Дедалі більше нових компаній близькосхідного регіону звертаються до "Інтерпайпу" за продукцією преміального сегмента - менеджер

2 хв читати
Дедалі більше нових компаній близькосхідного регіону звертаються до "Інтерпайпу" за продукцією преміального сегмента - менеджер

Українська промислова компанія "Інтерпайп" продовжує завойовувати нові ринки і ніші, зокрема на Близькому Сході, завдяки пропозиції труб преміального сегмента.

"На Близькому Сході "Інтерпайп" добре відомий як постачальник труб для нафтогазової та будівельної галузей. Наша преміальна продукція продовжує завойовувати нові ринки і ніші", - сказав директор із продажу труб "Інтерпайпу" на ринки Близького Сходу, Азії та Африки Артем Артьомов, якого цитує пресслужба.

За його словами, нафтогазові колони із труб із преміальними з'єднаннями лінійки UPJ уже зарекомендували себе надійним рішенням із видобутку вуглеводнів у складних геологічних умовах.

"Дедалі більше нових компаній близькосхідного регіону від ОАЕ до Іраку звертаються до нас за продукцією преміального сегмента. Звісно, війна в Україні внесла деякі корективи у співпрацю з клієнтами регіону, тому сьогодні ми активно працюємо, щоб відновити довіру до поставок продукції з України", - сказав топменеджер, додавши, що "Інтерпайп" представив власні преміальні з'єднання на галузевій виставці в ОАЕ.

Згідно з пресрелізом, "Інтерпайп" презентував повну лінійку преміальних різьбових з'єднань власної розробки - UPJ, UPJ-M і UPJ-F - на найбільшій енергетичній виставці на Близькому Сході ADIPEC-2023, що відбувалася в Абу-Дабе. Цього року у виставці взяли участь представники понад 2000 компаній і майже 184 тисяч експертів енергетичної, нафтової та нафтохімічної галузей.

Пресслужба зазначає, що географія відвідувачів цього заходу дуже широка, тож участь "Інтерпайпу" - це не лише можливість презентації продукції, а й презентація України як промислової держави, готової працювати на експортних ринках.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії постачають до понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році "Інтерпайп" реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА