16:05 24.10.2023

ДТЕК минулого тижня відновив електропостачання понад 77 тис. абонентів у трьох областях

2 хв читати
ДТЕК минулого тижня відновив електропостачання понад 77 тис. абонентів у трьох областях

Енергетики ДТЕК із 16 до 22 жовтня повернули світло понад 77 тисячам сімей у 68 населених пунктах Донецької, Одеської, Дніпропетровської областей, знеструмлених через ворожі обстріли.

"Активізація бойових дій на Донеччині спричиняє постійні пошкодження мереж й обладнання. За минулий тиждень енергетикам вдалося відновити електрику понад 71 тис. будинків у 63 населених пунктах, які постраждали через регулярні обстріли регіону", - повідомляється в пресрелізі "ДТЕК Мережі" у вівторок.

За інформацією компанії, дедалі частіше страждає через обстріли й Дніпропетровська область, особливо південь. Тут вдалося повернути світло в будинки понад 5 тис. жителів чотирьох населених пунктів.

"Через регулярні прильоти пошкоджуються й мережі Одеської області. Зокрема, минулого тижня через ворожі обстріли було пошкоджено об'єкти електромереж і знеструмлено понад 300 сімей. Енергетики оперативно відновили пошкодження й повернули електропостачання до осель мешканців Одещини, які постраждали від обстрілу", - доповнили в енергохолдингу.

"Від початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 9 млн сімей Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко, слова якого наведено в пресрелізі.

Енергетики "ДТЕК Мережі" розпочинають усувати пошкодження в мережах одразу, щойно отримують дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Оператори систем розподілу (ОСР) компанії обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в понеділок опустив офіційний курс гривні на 24 коп.

Попит на зарядні станції в мережі "Епіцентр" зріс більш ніж увосьмеро

"Метінвест" у I кв. скоротив виробництво сталі на 4%, коксу на 11%, наростив окатишів майже на третину

DIM спільно з банком "Глобус" запускає іпотечну програму для ЖК А136

Дефіцит е/е зменшився через потепління, але залишається суттєвим ввечері та вночі - "Укренерго"

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА