11:29 25.10.2023

Під Києвом запустили завод prefab-будинків Hutjet

2 хв читати
Під Києвом запустили завод prefab-будинків Hutjet

У Броварах Київської області офіційно відкрито завод prefab-будинків Hutjet потужністю 450 модулів на рік, повідомили в пресслужбі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я мрію, щоб будинки виїжджали з конвеєра, як колись автомобілі Форда. Про технологічність, яка ходить за руку з якістю, швидкістю і справедливою ціною. Я мрію про гарантовану якість, стандартизацію процесів і ефективність ресурсів. Саме тому ми з командою, незважаючи на війну, з оптимізмом і вірою в майбутнє побудували завод Hutjet", - цитує пресслужба власника і візіонера продукту HutJet Сергія Самусєва.

При цьому уточнюється, що концепція HutJet - dynamic house - передбачає "рухому нерухомість" (технологія prefab - від prefabrication, попереднє виготовлення, зведення будинків на основі готових житлових модулів - ІФ-У). Тому формат модулів створювався з урахуванням майбутнього транспортування, а саме 4,5х12 м. Отже, площа житлового модуля становить від 45 кв. м. На сьогодні в розробці 14 житлових серій по п'ять моделей у кожній. Модулі однієї серії сумісні один з одним, а будинок може бути збільшений у міру необхідності.

Як уточнили у пресслужбі, ціна перебуває в діапазоні від $1 тис./кв. м (готовий будинок з оздобленням) до $1,7 тис./кв. м (повністю готовий до життя, з оздобленням, технікою, меблями, текстилем тощо).

Завод розташований в індустріальному кварталі Броварів, локація має гарний логістичний зв'язок із Борисполем і Києвом. Будівля заводу площею 12 тис. кв. м, крім власне виробництва, має адміністративно-побутовий корпус із робочими місцями для архітекторів, проєктувальників, дизайнерів, бухгалтерії, фінансистів, юристів. Завдяки запуску заводу створено 300 робочих місць.

Як уточнили в пресслужбі, у майбутньому виробництво може бути розширене.

ТОВ "Хатжет" створено в липні 2023 року, статутний капітал - 10 тис. грн, кінцевий бенефіціар - Сергій Самусєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА