12:24 31.10.2023

"Інтерпайп" під час війни вважає пріоритетом підтримку людей і гарантування їхньої безпеки - СЕО

2 хв читати
"Інтерпайп" під час війни вважає пріоритетом підтримку людей і гарантування їхньої безпеки - СЕО

Українська промислова компанія "Інтерпайп" під час війни вважає першочерговим завданням - підтримку людей гарантування їхньої безпеки.

Як повідомив генеральний директор "Інтерпайпу" Андрій Коротков під час саміту CEO, організованого Forbes Ukraine, війна докорінно змінила пріоритети і завдання керівника великої компанії. Це стосується "Інтерпайпу" повною мірою, оскільки неможливо релокувати підприємства компанії з прифронтової зони.

За його словами, зараз пріоритет №1 - це фізична безпека людей, оскільки щодня існує загроза життю всім 10 тисячам співробітників.

При цьому він пояснив, що Нікополь розташований майже на лінії фронту, відстань від нього до Енергодара становить менш ніж 7 км, снаряд летить менше ніж хвилину. Тому місто щодня потерпає від обстрілів. Однак люди живуть і працюють у таких умовах. На виробництві, по всій території цехів заводу "Інтерпайп Ніко Тьюб" розташовані мобільні захисні блоки, де працівники можуть сховатися від бомбардування. І сьогодні це повсякденність.

"Окрім безпеки, у лідерів є ще інше завдання - необхідно всіляко підтримувати людей, вирішувати їхні нестандартні питання, проблеми, біди, допомагати їм виживати в цих умовах. Для деяких ми зняли житло там, куди не дістає артилерія ворога. Ми організували табір для дітей співробітників, де вони живуть і навчаються. Ми також допомагаємо нікопольчанам відновлювати пошкоджене житло, якщо така можливість є", - сказав СЕО.

Пріоритет №2 - це підтримка воїнів, ветеранів. З першого дня в "Інтерпайпі" створено спеціальний штаб допомоги воїнам. З кожним, хто служить у лавах ЗСУ, підтримуємо постійний зв'язок. "Усе, що потрібно нашим воїнам, ми навчилися купувати, доставляти, налаштовувати... Це наш обов'язок перед цими людьми, які в окопах, ціною свого життя і здоров'я, захищають нас і нашу країну. І ми робимо для них усе, що в наших силах. Ми повинні їх підтримувати!", - констатував Коротков.

"Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукцію компанії поставляють до понад 80 країн світу через мережу торговельних офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2022 році "Інтерпайп" реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У 2022 році компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 2,8 млрд грн.

У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА