18:26 31.10.2023

"Укрнафта" передала військовим 20 квадрокоптерів – глава компанії

2 хв читати
"Укрнафта" передала військовим 20 квадрокоптерів – глава компанії

ПАТ "Укрнафта" передала 82 окремій десантно-штурмовій бригаді 20 квадрокоптерів, повідомив директор компанії Сергій Корецький

"Укрнафта" продовжує підтримувати Сили Оборони! 20 квадрокоптерів для 82 окремої десантно-штурмової бригади.  Можуть працювати вдень і вночі. Допомагають виявити ворожу техніку та особовий склад, коригувати вогонь по цілях", – написав Корецький на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Кількома днями раніше глава компанії повідомив про те, що вона перерахувала понад 14 млн грн фонду "Повернись живим", за які були закуплені 15 сучасних потужних пікапів  для бійців 12 бригади спеціального призначення "Азов".

ПАТ "Укрнафта" - найбільша нафтовидобувна компанія України, володіє 87 спеціальними дозволами на видобуток вуглеводнів, веде діяльність на сході та заході України. Компанія 2023 року планує збільшити видобуток нафти на 5,8% (на 0,077 млн тонн) порівняно з минулим роком - до 1,447 млн тонн, газу - на 0,3% (на 0,003 млн куб. м), до 1,04 млрд куб. м.

"Укрнафта" також є оператором національної мережі АЗС з 537 станцій, з яких діють 456. Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року "Укрнафта" випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ "Укрнафта-Постач".

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року ставка Верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передання державі частки корпоративних прав компанії, яка належала приватним власникам і якою зараз управляє Міноборони. У листопаді 2022 року директором компанії призначено Корецького.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА