14:17 20.11.2023

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання 114 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

1 хв читати
ДТЕК за тиждень відновив електропостачання 114 тис. абонентів у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях

У період із 13 до 19 листопада фахівці "ДТЕК" повернули світло 114 тис. сімей, які залишилися без електроенергії через обстріли у 210 населених пунктах Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей.

"Донеччина залишається ареною активних боїв. Через постійні обстріли тут щодня пошкоджується енергообладнання. Наші фахівці відновлюють електропостачання, щойно це стає можливим. За минулий тиждень відновили роботу електромереж для 108,6 тис. сімей", - ідеться в пресрелізі енергохолдингу в понеділок.

Минулого тижня через ракетні обстріли без електропостачання залишилися також 2,1 тис. сімей в Одеській області. Енергетики оперативно відновили пошкодження і повернули електропостачання до будинків жителів.

Як зазначили в ДТЕК, через регулярні обстріли страждає і південь Дніпропетровської області. Загалом за тиждень довелося відновлювати постачання світла для 3,7 тис. сімей, будинки яких знеструмлювалися через бойові дії.

"Від початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 9,4 млн сімей Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - наголосив процитований у пресрелізі генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. Оператори систем розподілу (ОСР) компанії обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для бізнесу та промисловості Києва з 18:00 п'ятниці до 07:00 суботи запроваджуються обмеження споживання електроенергії

Сольський підбив підсумки за основними напрямами фінансування агросектору у 2022-2024 роках

"Епіцентр" фіксує зростання попиту на зарядні станції в 4,5 раза і готовий до можливого стрибка запитів на генератори

Дефіцит е/е значний протягом майже всієї доби, за винятком годин активної роботи ВДЕ - "Укренерго"

"Нафтогаз" готовий надати свою інфраструктуру для оперативного підключення газової генерації е/е і забезпечити її газом - СЕО

Харків'яни та жителі області отримають збільшену субсидію та пільгу на електроенергію в неопалювальний сезон

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

Рада викликала керівника БЕБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА