12:36 22.11.2023

Знеструмлено через бойові дії та технологічні порушення 427 населених пунктів - Міненерго

1 хв читати
Знеструмлено через бойові дії та технологічні порушення 427 населених пунктів - Міненерго

Без світла через технічні порушення і бойові дії в Україні залишаються 427 населених пунктів, повідомило Міністерство енергетики.

Водночас, згідно з його повідомленням у телеграм-каналі в середу, у Херсоні енергетики під'єднали до живлення близько 300 точок обліку. Таким чином, після підтоплення внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС залишаються відключеними 746 точок обліку (після підриву повідомлялося про 15 тис. знеструмлених споживачів - ЕР), а з урахуванням бойових дій - понад 4,1 тис. точок обліку.

Загалом через бойові дії, зокрема, у Херсонській області знеструмлено 45 населених пунктів і 26,4 тис. точок обліку, у Донецькій - два населені пункти (4174 абоненти), у Харківській - 17,2 тис. абонентів.

У Дніпропетровській області через бойові дії в одному з районів області було пошкоджено два ввідних газопроводи, внаслідок чого від газопостачання відключено приватні будинки.

У Білій Церкві Київської області через самовільне підключення газового водонагрівача у квартирі одного з багатоповерхових будинків у внутрішньобудинковий газопровід і побутові лічильники газу потрапила вода, через що газопостачання припинено 35 споживачам.

Як зазначає Міненерго, загалом за добу енергетики повернули світло майже 8,5 тис. споживачів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА