18:33 27.11.2023

"УЗ" анонсувала із 10 грудня новий поїзд Відень - Чоп - Відень

2 хв читати
"УЗ" анонсувала із 10 грудня новий поїзд Відень - Чоп - Відень

Угорські залізниці запустять із 10 грудня новий денний прямий поїзд №143/146 Відень - Чоп - Відень, з яким будуть зручні пересадки на українські нічні поїзди до Києва і Луцька через Львів і Рівне, повідомила "Укрзалізниця" в п'ятницю в телеграм-каналі.

Зазначається, що вартість квитка з Києва до Відня (сидячий вагон 2 класу + купе) становитиме близько 2,5 тис. грн, що на 1 тис. грн дешевше за пряме сполучення Київ - Відень вагонами класу "риц".

Зазначено також, що квитки на внутрішньоукраїнську частину подорожі можна придбати в застосунку "УЗ", чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів, а на частину Відень-Чоп-Відень - у міжнародних касах "УЗ" або Австрії.

"Укрзалізниця" додала, що планує запустити продаж онлайн-квитків до Угорщини та Австрії найближчими тижнями.

За даними "УЗ", прикордонно-митні операції відбуватимуться на станції Чоп, на пересадку відводиться 2-2,5 години.

"Пасажирам не варто хвилюватися за своє стикування в Чопі через можливі запізнення, оскільки пересадку узгоджено: поїзд завжди чекатиме на всіх пасажирів", - заявила компанія.

Водночас уточнено, що поїзд №146 Чоп-Відень вирушатиме щодня о 08:23 із прибуттям у Будапешт-Келете о 14:20 і до Відня о 17:20.

На зворотному шляху поїзд №143 Відень-Чоп вирушає зі столиці Австрії о 10:42, Будапешт-Келеті о 13:40 і прибуває до Чопа о 20:59.

Як повідомлялося, 4 жовтня, "УЗ" оголосила про запуск нового залізничного сполучення між Львовом і Варшавою через станцію Рава-Руська, на якій курсує рухомий склад польського залізничного перевізника SKPL.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА