14:12 11.01.2024

DIM надає додаткові знижки за програмою "єВідновлення"

2 хв читати
DIM надає додаткові знижки за програмою "єВідновлення"

Група компаній DIM надає додаткові індивідуальні знижки для українців на придбання житла з використанням житлових сертифікатів, виданих за програмою компенсацій за зруйноване через війну житло, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в пресслужбі компанії.

Наголошується також, якщо сума сертифіката повністю не покриває вартість квартири, українські сім'ї можуть скористатися програмами розстрочки на термін до п'яти років від забудовника.

"Ми вже працюємо з першими зверненнями власників сертифікатів, які обрали квартиру в наших житлових комплексах і подали заяви на бронювання коштів. Найближчим часом чекаємо на узгодження заявок і надходження коштів", - сказала директорка з маркетингу DIM Дарія Бедя.

Власники сертифікатів можуть використати свої сертифікати на придбання житла у вже збудованих житлових комплексах "Новий Автограф", "Метрополіс" та Lucky Land, що розташовані у Києві та заміському комплексі Park Lake City у с. Підгірці Київської області, або будинках, що перебувають на фінальній стадії будівництва.

Повідомляється, що група компаній DIM працюватиме з усіма фінансовими установами, які кредитуватимуть за державними програмами, це і державні банки, Ощадбанк, Сенс, ПриватБанк, і комерційні банки.

Група компаній DIM заснована 2014 року і складається з шести компаній, що охоплюють усі стадії будівництва. На сьогодні ввела в експлуатацію 12 будинків у шести ЖК загальною житловою площею понад 218 тис. кв. м. На стадії будівництва - шість житлових комплексів категорії "комфорт+" і "бізнес-клас": "Новий Автограф", "Метрополіс", Park Lake City, Lucky Land.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА