20:25 18.01.2024

Зеленський відзначає стабільність фінансової системи "без емісії"

1 хв читати
Зеленський відзначає стабільність фінансової системи "без емісії"

Ситуація у фінансовій системі стабільна, соціальні виплати забезпечуються без емісії, сказав у четвер у відеозверненні президент України Володимир Зеленський, говорячи про зустріч із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

"Провів сьогодні нараду з главою нашого уряду Денисом Шмигалем. Перше - це енергетика, захист і спроможності нашої енергосистеми. Споживання зараз велике, загрози з боку ворога надзвичайно серйозні, але професійна робота і наших енергетиків, і всіх, хто відповідає за захист енергооб'єктів, дозволяє забезпечувати країну світлом і теплом", - сказав він.

За словами Зеленського, "також сьогодні була окрема доповідь про захист стратегічних енергооб'єктів. Доповідав віцепрем'єр Олександр Кубраков".

"Прем'єр-міністр доповів сьогодні про ситуацію в нашій фінансовій системі. Ситуація стабільна, соціальні виплати забезпечуються в повному обсязі. І при цьому - без емісії", - зазначив Зеленський.

Він подякував "усім нашим платникам податків у державі - кожному і кожній, хто в Україні підтримує робочі місця, забезпечує виробництво, працює легально і чисто. За минулий рік ми маємо - попри на війну - і економічне зростання 5%, і збільшення сплати податків, яке відповідає зростанню в економіці. Це чітка ознака сили України".

"Окрема доповідь глави уряду щодо будівництва фортифікацій. Триває робота, і всім, хто залучений, моя вдячність", - сказав Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

McDonald's планує розширення партнерських проєктів із АЗС

McDonald's готує оновлення ресторану поруч із вокзалом у Києві, шукає ділянку поруч із Львівським вокзалом

"Укрнафта" продовжила реалізацію пального жителям Харківщини за спеціальною ціною до кінця травня

Частка угод із купівлі житла на умовах розстрочки досягла 95% - група DIM

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА