13:34 12.02.2024

Столичний ТРЦ Respublika Park у 2023 р. сплатив до держбюджету 122,4 млн грн податків

2 хв читати
Столичний ТРЦ Respublika Park у 2023 р. сплатив до держбюджету 122,4 млн грн податків

Столичний торговельно-розважальний центр Respublika Park торік сплатив 122,4 млн грн податків і зборів до державного бюджету України, повідомляє пресслужба компанії.

За її даними, торік ТРЦ відвідало понад 15 млн осіб, що більш ніж у півтора раза вище за результати 2022 року, коли Respublika Park прийняв близько 9 млн відвідувачів.

ТРЦ Respublika Park разом із партнерами (НБУ, фандрейзинговими платформами "Повернись Живим", UNITED24, благодійними фондами "Таблеточки", "Україна-ЄС", "Розвиток і Реконструкція", "Охматдит") перерахували понад 27 млн грн на благодійність. З них понад 2,5 млн грн допомоги зібрали за кожною оплатою за паркування в ТРЦ і перерахували на благодійний рахунок НБУ на допомогу ЗСУ та на закупівлю медичного обладнання для "Охматдит".

Respublika Park - суперрегіональний ТРЦ, відкритий у листопаді 2021 р. у Києві, загальною площею 300 тис. кв. м., орендною 135 тис. кв. м. Серед орендарів Respublika Park: тематичний digital-парк розваг Neopolis (10 тис. кв. м), 15-зальний кінотеатр Multiplex (8,4 тис. кв. м), супермаркет "Сільпо" (10 тис. кв. м), більше ніж 500 магазинів відомих міжнародних і локальних брендів, близько 50 ресторанів, загальна площа зони їжі - 9,3 тис. кв. м. Критий паркінг розрахований на 3,5 тис. машиномісць.

Власником ТРЦ є австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, створена у Відні в 2013 році, яка спеціалізується на сфері нерухомості в Центральній і Східній Європі. За даними Opendatabot, кінцевими бенефіціарами є Віталій Хомутиннік і Сергій Толстунов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА