13:09 21.02.2024

"Укрнафта" отримала перші 50 насосів німецької Oil Dynamics GmbH

2 хв читати
"Укрнафта" отримала перші 50 насосів німецької Oil Dynamics GmbH

ПАТ "Укрнафта" отримало перші 50 насосів німецької Oil Dynamics GmbH, перші два з яких уже працюють на свердловинах.

"Працівники нафтогазовидобувного управління "Долинанафтогаз" разом із представниками Oil Dynamics уперше провели монтаж нових установок на двох свердловинах. Із процесом ознайомилися працівники інших регіонів - вони теж працюватимуть із новим обладнанням", - повідомляється у пресрелізі компанії в середу.

50 установок електровідцентрових насосів, які допомагають інтенсифікувати видобуток, будуть розподілені між східним і західним підрозділами компанії майже порівну - 27 на 23 відповідно.

"Очікуємо поставку ще 150 установок електровідцентрових насосів партіями по 50 штук. Комплексне рішення від Oil Dynamics GmbH - це електричні насосні системи, станції керування та програмне забезпечення, що підвищує життєвий цикл обладнання за допомогою безперервного віддаленого моніторингу", - зазначив директор "Укрнафта" Сергій Корецький, слова якого наводяться у пресрелізі.

Як повідомлялося, "Укрнафта" ставить стратегічною метою до 2027 року подвоїти видобуток нафти та природного газу до 3 млн тонн і 2 млрд куб. м відповідно.

«Укрнафта» - найбільша нафтовидобувна компанія України, є оператором національної мережі АЗС з 537 станцій. Станом на 31.12.2023 р. ПАТ «УКРНАФТА» експлуатувало 460 АЗС.

Компанія реалізує комплексну програму відновлення діяльності та оновлення формату автозаправних станцій своєї мережі. З лютого 2023 року «Укрнафта» випускає власні паливні талони та картки "NAFTAКарта", що реалізуються юридичним і фізичним особам через ТОВ «Укрнафта-Постач».

Найбільшим акціонером "Укрнафти" є НАК "Нафтогаз України" з часткою 50%+1 акція. 5 листопада 2022 року ставка верховного головнокомандувача ЗСУ ухвалила рішення про передання державі частки корпоративних прав компанії, що належали приватним власникам, якою наразі управляє Міноборони.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА