12:01 21.05.2024

NovaPay конкуруватиме з банками за зарплатні картки

2 хв читати
NovaPay конкуруватиме з банками за зарплатні картки

Власники картки міжнародного фінансового сервісу NovaPay можуть отримувати на неї заробітну плату від будь-якого українського роботодавця, повідомила пресслужба NovaPay у вівторок.

"Оформити це можна в застосунку - створити паперову або електронну заяву на отримання зарплати на картку NovaPay і передати бухгалтеру підприємства", - йдеться в повідомленні компанії.

Зазначається, що в застосунку заповнюються необхідні поля, серед яких дані про роботодавця, тоді як інші особисті дані підтягуються в заяву автоматично, після чого залишається сформувати електронну заяву і підписати її за допомогою "Дія. Підпис".

Серед переваг картки NovaPay компанія називає 20% знижку на оплату послуг доставки "Нової пошти", перекази без обмежень до 50 тис. грн і можливість купівлі облігацій NovaPay.

Як повідомлялося, NovaPay наприкінці 2023 року першою в Україні серед небанківських фінансових установ отримала розширену ліцензію НБУ, що дала змогу відкривати рахунки та випускати картки. За січень-лютий цього року компанія наростила кількість платіжних карток ушестеро - до 78 тис. шт, зокрема кількість активних збільшилася вп'ятеро - до 43,8 тис шт.

Загальна кількість переказів і транзакцій через NovaPay в I кв.-2024 зросла на 18% і 24% і становила 96 млн і 66,1 млрд відповідно.

NovaPay - це заснований 2001 року міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи Nova і забезпечує фінансові послуги онлайн і офлайн у відділеннях "Нової пошти". За даними на сайті, у компанії працюють близько 13 тис. працівників у більш ніж 3,6 тис. відділеннях "Нової пошти" по всій Україні. За даними Національного банку України, компанія займає 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДП "Ліси України" відсторонили від тендера на постачання деревини для ЗСУ

Україна може пройти зиму з мінімально можливими відключеннями - голова Держенергонагляду

Екологічні збитки від знищення окупантами харківського "Епіцентру" перевищують 860 млн грн

ФДМ оголосив конкурс із відбору трьох незалежних членів наглядової ради держенерготрейдера "ЕКУ"

НКРЕКП ухвалила постанову для стимулювання будівництва нової генпотужності та energy storage

Експорт української кукурудзи в червні досяг 2,2 млн тонн, у липні-серпні знизиться в очікуванні нового врожаю - аналітики

Кабмін схвалив Національний план з енергетики та клімату – заступник міністра економіки

"Київтеплоенерго" відремонтувало понад 50% запланованих до ремонту у 2024р 1300 будинкових лічильників тепла

СЕО титанової "Велти" Бродський зацікавився подробицями санкцій на активи Фірташа в частині Мотронівського ГЗК

Офіційний курс гривні у вівторок послабився ще на 10 коп. - НБУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА