10:02 27.06.2024

Зарплата на держслужбі вже є конкурентною на ринку праці - голова НАДС

1 хв читати
Зарплата на держслужбі вже є конкурентною на ринку праці - голова НАДС

Голова Національного агентства України з питань державної служби (НАДС) Наталія Алюшина заявляє, що заробітна плата на державній службі вже є конкурентною на ринку праці.

"За словами Наталії Алюшиної, незважаючи на те, що реформування системи оплати праці державних службовців досі триває, заробітна плата на державній службі вже є конкурентною на ринку праці", - ідеться в повідомленні пресслужби НАДС за результатами зустрічі голови агентства зі студентами Університету "КРОК".

За її словами, успішно впроваджена реформа системи оплати праці на державній службі є ключовою умовою, що дасть змогу їй стати престижною та привабливою для конкурентних фахівців.

"Ми орієнтовані на підвищення прозорості, передбачуваності та справедливості заробітної плати, посилення ролі сталої частки та обмеження змінної частини в структурі заробітної плати. Йдеться про оновлення структури зарплати через класифікацію посад з урахуванням складності роботи, рівня компетентності, знань і відповідальності", - зазначила Алюшина.

Крім того, голова НАДС закликала випускників долучатися до резерву відновлення як інструменту залучення кадрів для роботи на деокупованих територіях.

"Молоді люди, які розуміють важливість відбудови та розвитку деокупованих територій і хочуть спробувати свої сили на державній службі, можуть сміливо подавати анкети до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС заборонив транспортування вантажів своєю територією на зареєстрованих у Білорусі причепах і напівпричепах

Програма з МВФ поповнилася маяками реформи митниці та переглядом "правок Лозового"

Чистий продаж валюти НБУ скоротився другий тиждень поспіль - до $670,4 млн

Доходи загального фонду держбюджету в червні знизилися до 143,5 млрд грн

Голова Держенергонагляду закликав громадян і бізнес звертатися на гарячу лінію у разі виникнення труднощів зі спорудженням об'єктів розподіленої генерації

Вартість землі в Україні в травні 2024 р. подорожчала на 8,2% і досягла 45 тис. грн - дослідження

"Інтергал-Буд" відновлює продаж БФК Intergal City

Збирання врожаю триває в 16 областях, намолочено 721,4 тис. тонн зерна - Мінагрополітики

Послуга ремонту квартир у новобудовах затребувана в рамках програм "єВідновлення" та "єОселя" - Alliance Novobud

Kormotech розпочав експорт на ринок Південної Кореї

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА